Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Thales
Πρόγραμμα για την Ενίσχυση της
Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας
Κύριο μενού
ΝΕΑ
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΙΔΡΥΜΑΤΑ
ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΑΡΧΙΚΗ
Είστε εδώ
ΑΡΧΙΚΗ
Φόρμα αναζήτησης
Αναζήτηση
γλωσσες
English
Ελληνικά
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες Εκπαίδευσης, Επιστήμες Πολιτισμού-Εικαστικές Επιστήμες - Καλές Τέχνες
Βιολογικές και Ιατρικές Επιστήμες
Γεωτεχνικές Επιστήμες, Ενεργειακές, Περιβαλλοντικές και Διαστημικές Επιστήμες
Επιστήμες Mαθηματικών, Φυσικής, Xημείας
Επιστήμες Μηχανικών, Επιστήμες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Κοινωνικές, Διοικητικές και Οικονομικές Επιστήμες
Συνδεσμοι
Λίστα Ερευνητών
Πίνακας Έργων
Λίστα Έργων & Συντονιστών
Νυχάς Γεώργιος-Ιωάννης
Institution:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Department:
Food Science and Technology, n/a, Microbiology and Biotechnology of Foods
Contact Details:
Tel.: +302105294693, fax.: +302105294693 , email: gjn@aua.gr
Program:
ΘΑΛΗΣ
Επιστημονικός Υπεύθυνος στα έργα
Βιολογική Ολιστική Προσέγγιση της Δυναμικής Μορφής Επιβίωσης Παθογόνων Βακτηριακών Σχηματισμών-ΒΙΟΥΜΕΝΙΑ
Συμμετοχή στα έργα
Ανάπτυξη, μαθηματική περιγραφή και άριστος σχεδιασμός καινοτόμων μη θερμικών τεχνολογιών για την επεξεργασία, συσκευασία, διακίνηση και αποθήκευση τροφίμων βελτιωμένης ποιότητας και ασφάλειας