Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ LISTERIA MONOCYTOGENES ΣΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε μελέτη που αξιολογεί ποσοτικά τον κίνδυνο της παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΑΔ), 2ος Διεθνής Διαγωνισμός ερευνητικών εργασιών σε θέματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, 2008: 4η σειρά κατάταξης

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μ. Ματαράγκας, E.X. Δροσινός, Π.N. Σκανδάμης