Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ LISTERIA INNOCUA ΣΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΥΚΗΤΩΝ

Το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέσα από έρευνα που πραγματοποίησε, εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την πρόβλεψη της επιβίωσης και της ανάπτυξης του μικροοργανισμού Listeria innocua σε μυζήθρα, φέτα, και γιαούρτι σε συνδυασμό με την παρουσία μυκήτων.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΑΔ), 1ος Διεθνής Διαγωνισμός Ερευνητικών Εργασιών σε θέματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, 2006: 5η σειρά κατάταξης

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Χ. Ε. Μπέλεση, E. X. Δροσινός , Π. N. Σκανδάμης